DSC_8931v2

Over ons

Sinds 1980
Wijnkoperij Cees van Noord werd als importerende groothandel opgericht in 1980. In de vele jaren die volgden, ook na onze overname in 2006, werd gestaag gebouwd aan een kwalitatief hoogstaand assortiment, dat zijn weg vindt naar uitsluitend betere horeca, wijnspeciaalzaken en de zakelijke markt.

Signatuur
Het is ons streven wijnen te selecteren waar onze klanten het verschil mee kunnen maken. Een klinkende naam alleen zal voor ons nooit voldoende zijn; er zijn immers meer dan genoeg matige grote namen. We willen wijn met karakter, met de signatuur van de wijnmaker. Als de wijn dán verleidt, dan hebben we een verhaal en zal onze klant meer succes kunnen hebben. Deze benadering is bovendien een belangrijk ingrediënt voor de zo waardevolle relaties met onze leveranciers. Met enkele werken we al bijna 40 jaar samen!

Korte lijnen
Onze klanten kunnen bij ons dan ook rekenen op kwaliteit in de fles (en niet zelden meer dan dat ze verwacht hadden). We houden van een no-nonsense samenwerking met zeer korte lijnen en we bieden, zo horen we gelukkig regelmatig, een hoge servicegraad. Ook voor de zakelijke markt zijn we bovendien door onze ervaring in het bedrijfsleven een perfecte partner, creatief, meedenkend en ontzorgend.